O Nama

Od samog osnivanja firme (2000. godine) “Kvalitet Đura doo”, slogan pod kojim se vodi firma kao i svi zaposleni je:

” Tehnologijom za ekologiju ”

… koristi isključivo kao medijum čistu vodu, a preko pumpi visokog pritiska i izmenama pribora otklanjanje svih potencijalnih problema kako u unutrašnjim tako i na spoljašnjim površinama objekta, omogućavajući nesmetano funkiconisanje vaših postrojenja i poslovnih aktivnosti.

Posle dugogodišnjeg iskustva, poštovanja tuđih kao i sopstvenih kodeksa, postizanjem kompromisnih dogovora, uredno izvršenih zadataka postavljenih od najvećih domaćih i svetskih firmi koje posluju u različitim delatnostima, zasluženo se nalazimo među vodećim kompanijama u ovoj grani.

Posle dugogodišnjeg iskustva, poštovanja tuđih kao i sopstvenih kodeksa, postizanjem kompromisnih dogovora, uredno izvršenih zadataka postavljenih od najvećih domaćih i svetskih firmi koje posluju u različitim delatnostima, zasluženo se nalazimo među vodećim kompanijama u ovoj grani.

Preduzeće “Kvalitet Đura doo”, vrši usluge vezane za :

-probleme sa zagušenjem industrijske i gradske (fekalne,kišne) kanalizaciоnе linije, kao i ispiranje iste

– crpljenje-odnošenje-upravljanje otpadnog materijala,

– čišćenje svih vrsta (industrijskih) separatora,

– crpljenje i čišćenje otpadnih jama,

– crpljenje i pranje (industrijskih)rezervoara i silosa,

– čišćenje kolektora, slivnika, kanala,

-Odgušenje kućnje instalacije (WC šolja, slivnika, kuhinskih instalacija...)

– kuhinjskih i ostalih vrsta separatora…

– čišćenje svih unutrašnjih i spoljnih površina(beton,asfalt…), pranje platoa i objekata…

-pranje mašinama(toplom vodom),

– punjenje bazena i mnoštvo sličnih usluga…

Nudimo vam rešenje, u vidu kompletnog čišćenje svih primarnih i sekundarnih objekata u sklopu vašeg vlasništva.

Sve gore navedene usluge vršimo posedovanjem najnovijih vozila koje podleže euro 4 normi, izdate integralne dozvole za sakupljanje i prevoz neopasnog materijala na teritoriji Republike Srbije (izdata od strane Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja).

– Specijalnim POTISNIM SISTEMOM, priborom i izmenama pritiska-mlaza čiste vode u granicama od 50-750 bara omogućava nam pouzdano čišćenje svih nečistoća.

– Na vozilu koje se koristi kao izvor pogona, smešten je i VAKUM SISTEM za čišćenje (odnošenje-zbrinjavanje otpada), raznih sadržaja u objektima.

– Ovako KOMBINOVANI SISTEM na vozilu predstavlja savršen konstruktivni proizvod što omogućava ekonomično, čisto i efikasno čišćenje predmetnih objekata.

Gipkim gumenim crevima visokog pritiska, po potrebi velikih dužina dospevamo do udaljenih objekata rada. Osim nepristupačnosti ovim se izbegavaju i rizici u pogledu zapaljivih materijala, varničenja, otrovnih supstanci i drugih sličnih nezgoda.

S obzirom da Vaše preduzeće obavlja svoju delatnost i da se u vašim postrojenjima (poslovnim aktivnostima), javljaju mogući “problemi” u gore navedenim oblastima, mišljenja smo da bi program usluga firme “Kvalitet Đura” doo mogao biti od koristi i da bismo uz poštovanje svih kodeksa vaše firme, iste učinili mnogo lakšim i funkcionalnijim.

Nadamo se da će sve gore već ponuđeno izaći u susret vašim očekivanjima i potrebama, a za sva dodatna pitanja i informacije stojimo vam na raspolaganju.

POZOVITE NAS, REŠIĆEMO SVAKI VAŠ PROBLEM!


Kontakt